LOT 2015

Aangezien we vorig jaar zeer te spreken waren over de locatie gaan we ook dit jaar weer naar Camping Eifelidyll. We hebben de plek al gereserveerd. 


Vertrekken doen we op 14 mei vanaf camping de bron in Valkenburg dit gebeurt tussen 10:00 en 11:00 uur. Dan vertrekken we vrijdag 15 mei na het ontbijt vanaf camping Eifelidyll tussen Echternach en Vianden, naar camping De Bron om daar op tijd aan het Limburg weekend te beginnen.

Ook zal er dit jaar weer een BBQ en ontbijt geregeld worden. Dit zal 24 euro per persoon zijn.

De aanrij route wordt dit jaar iets korter, eigenlijk was dit vorig jaar al de bedoeling maar door vervelende omstandigheden niet gelukt. Ook is de camping met het daarbij behorende Kampvuur te gezellig om laat aan te komen. We denken er over na om op de camping nog iets leuks te doen.

De prijzen voor het kamperen bedragen:
€ 6.00 euro auto met tent 
€ 5.60 euro per persoon.
€ 3.50 euro per persoon onder 12 jaar.
€ 3.50 euro per extra auto
€ 2.50 euro voor kleine tent.
€ 2.90 Hond

Indien je deelneemt aan de BBQ is het ontbijt inbegrepen, ontbijt kan niet los van de BBQ worden geregeld.

Het ontbijt is een soort lopend buffet en kan in de verblijfsruimte van de camping genuttigd worden. Kunnen tent en spullen al ingepakt worden en kun je toch nog op je gemak zitten voor het ontbijt. 

Als men zich opgeeft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. krijgen jullie een bevestigingsmail met de totaal prijs zoals opgegeven. Dit kunnen jullie nog ff checken dus let op de juiste aantallen.
Het bedrag dient contant te worden voldaan aan de organisatie. Er kan niet gepind worden dus gepast S.V.P.

M.v.gr LOT team.

Aanvullende gegevens